villaamalia
vergaderruimte-huren-3
bedrijf
beamer
blocknote
historie-1

Faciliteiten Villa Amalia

Bij Villa Amalia krijgt u alle privileges die bij een kantoor met klasse en uitstraling horen. En die privileges zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Dat betekent dat je alleen je laptop en je mobiele telefoon hoeft mee te nemen. Geen verrassingen achteraf. Villa Amalia heeft een vaste samenwerking met een cateraar die bij het niveau van Villa Amalia past. Desgewenst in te schakelen voor lunch, buffet of elke andere specifiek wens. En voor het parkeren van uw auto, geen rondjes rijden op zoek naar een plekje. Gewoon voor de deur parkeren of op het parkeerterrein achter Villa Amalia. 

Catering bij Villa Amalia

Wenst u tijdens uw vergadering gebruik te maken van een lunch, borrel of diner? Dan wordt dit geserveerd in ons stijlvolle ‘Café Amalia’. Een gezellige lichter ruimte, ingericht met verschillende tafels, statafels en lekkere zitjes. SomeFood Catering verzorgd catering op maat bij Villa Amalia. Voor een overzicht van het gehele aanbod kunt u een mail sturen naar info@villaamalia.nl.

Bereikbaarheid Villa Amalia

Villa Amalia is zowel met de trein (recht tegenover het station van Baarn) als met eigen vervoer (5 minuten van de A1, A27 en A28) voor iedereen uitstekend bereikbaar. Dit dankzij de perfecte ligging midden in de driehoek Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. 
Komt u met eigen vervoer naar Villa Amalia? Dan is parkeren geen probleem. Tegenover het pand zijn twee zeer grote openbare parkeerplaatsen te vinden. De eerste vindt u naast het station en de tweede naast restaurant de Genereaal aan de overkant van het spoor.
Mocht u graag op ons eigen terrein willen parkeren, dan is dit mogelijk tegen een kleine meerprijs.
U kunt hiervoor contact opnemen via info@villaamalia.nl.

Faciliteiten-Villa-Amalia