villaamalia
vergaderruimte-huren-3
bedrijf
beamer
blocknote
historie-1

Kantoorruimte huren Baarn

Bent u voor uzelf of uw bedrijf op zoek naar een vaste bedrijfsruimte? In Villa Amalia in Vorstelijk Baarn vindt u een enerverende werkomgeving die uw creativiteit en productiviteit stimuleert. Naast de klassieke uitstraling in een modern jasje is het pand vanwege de centrale ligging ook zeer goed bereikbaar zowel met de auto (5 min van de A1 en A27) als met openbaar vervoer (tegenover station baarn).
Wij hebben in ons pand verschillende ruimtes beschikbaar voor de vaste verhuur.

Op dit moment hebben wij geen kantoorruimtes beschikbaar.

Voor vragen over het huidige aanbod adviseren wij u contact op te nemen met:

Theo Hagethorn
theo@villaamalia.nl
06-53 39 59 88

Kantoorruimte-huren-Baarn


Voordelen kantoorruimte huren Baarn

Een voordeel van een kantoorruimte huren in Baarn is de bereikbaarheid. Komt u met eigen vervoer naar Villa Amalia? Dan is parkeren geen probleem. Tegenover het pand zijn twee zeer grote openbare parkeerplaatsen te vinden. De eerste vindt u naast het station en de tweede naast het restaurant de Generaal aan de overkant van het spoor. Mocht u graag op ons eigen terrein naast de vergaderlocatie willen parkeren, dan is dit mogelijk tegen een kleine meerprijs. U kunt hiervoor contact opnemen met info@villaamalia.nl.

Historie van Villa Amalia

Villa Amalia is een prachtige monumentale villa, direct gelegen tegenover het station van Baarn. Prins Hendrik, broer van koning Willem III, erfde in 1865 een prachtig stuk grond waar hij in 1873 het ‘Amaliaplantsoen’ liet aanleggen. Genaamd naar zijn in 1872 overleden gemalin Amalia van Saksen-Weimar. In 1847 heeft Prins Hendrik de grond, dat toen de naam ‘Amaliapark’ kreeg, in erfpacht uitgegeven aan particulieren voor het plaatsen van villa’s. Hier werd ‘Villa Amalia’ als eerste huis aan gebouwd door bouwkundige Dirk Limper. Deze bouwde de villa in 1880 voor Petrus A. Riebel uit Amsterdam. Nadat prins Hendrik in 1879 gestorven was, kwam de grond in handen van zijn broer koning Willem III en het huis ging over naar Teixeira de Mattos uit Baarn. Christiaan Friedrich Zeiler kocht de villa daarna in 1884 van de weduwe van Teixeira de Mattos. 
Lees meer over de historie van Villa Amalia

Bekijk hier de mogelijkheden

Kantoorruimte huren Baarn

Vergaderruimte huren

Op zoek naar een stijlvolle vergaderruimte of vergaderlocatie?
Zowel met openbaar als eigen vervoer goed bereikbaar?

Lees verder
Vergaderruimte huren Midden Nederland

Kantoorruimte huren

Zoekt u een kantoorunit of kantoorruimte voor permanente huur? Centraal gelegen en met een aantrekkelijke huurprijs?

Lees verder