villaamalia
vergaderruimte-huren-3
bedrijf
beamer
blocknote
historie-1

Wie zijn wij

‘Tegenwoordig doet Villa Amalia dienst als monumentaal bedrijfspand. Sinds 1999 biedt het pand plaats aan vaste huurders en sinds 2015 zijn er 8 vergaderzalen, die per dag of dagdeel zijn te huren. De verhuur van de vergaderzalen, verloopt via Kiki Hagethorn. Zij verzorgt alles voor u: van het maken van de offerte tot de ontvangst en begeleiding van uw bijeenkomst.

Kiki laat elke vergadering zo soepel mogelijk verlopen en maakt voor iedereen een op maat gemaakte offerte. Al op 12-jarige leeftijd kwam Kiki voor het eerst in Villa Amalia. Tot 2006 was haar vader Theo gevestigd op de tweede verdieping van het pand met zijn eigen bedrijf. Zo heeft Kiki door de jaren heen alle ontwikkelingen in het pand van dichtbij meegemaakt.

Vanwege haar studie aan de Hoge Hotelschool in Maastricht is Kiki een aantal jaren weggeweest uit Baarn. Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan als gastvrouw bij de vergaderlocaties Finley Het Witte Huis in Loosdrecht en Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn.

Vanaf januari 2014 is Kiki tevens werkzaam bij Groenhof Congresorganisatie waar zij de organisatie van grote zakelijke bijeenkomsten en congressen op diverse locaties in het land ondersteund.

Per 1 juli 2015 heeft Kiki Groenhof Congresorganisatie overgenomen en werkt zij vanuit Villa Amalia, waar zij haar congreswerk goed combineert met de verhuur van de vergaderruimtes in VillaAmalia.

Wilt u een van de vergaderzalen huren? Neem contact met ons op en Kiki komt binnen 2 werkdagen bij u terug.’

 

Vergaderruimte huren

Vergaderruimtes

Een halve/hele dag één van de board-rooms reserveren met verschillende opstellingen, van theateropstelling,

Lees verder
Vergaderruimte huren Midden Nederland

Permanente verhuur

Organisaties kunnen één of meerdere ruimtes huren voor permanent gebruik. Deze ruimtes zijn afsluitbaar en alleen

Lees verder