villaamalia
vergaderruimte-huren-3
bedrijf
beamer
blocknote
historie-1

Vergaderruimte huren in Amersfoort

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in de omgeving van Amersfoort? Naast Amersfoort ligt Vorstelijk Baarn, hier vindt u Villa Amalia. Het monumentale kantoorpand, met een lange en rijke historie, is zowel met de trein (recht tegenover het station van Baarn) als met eigen vervoer (5 minuten van de A1, A27 en A28) voor iedereen uitstekend bereikbaar. Dit dankzij de perfecte ligging midden in de driehoek Amsterdam, Utrecht, en Amersfoort.
​Wij bieden u een zakelijke en professionele locatie voor uw vergadering, training of presentatie van 4 tot 70 personen. Bij Villa Amalia kunt u een halve of hele dag één van de sfeervolle vergaderruimtes reserveren. Wij zetten de vergaderzaal graag in de opstelling die u wenst: van theateropstelling, cabaret tot U-tafel. Alle vergaderruimtes zijn inclusief koffie, thee en frisdranken. Audiovisuele hulpmiddelen en flipover met stiften zijn aanwezig. Bekijk hieronder welke vergaderruimte u kunt huren.

Parkeren

Komt u met eigen vervoer naar Villa Amalia? Dan is parkeren geen probleem. Tegenover het pand zijn twee zeer grote openbare parkeerplaatsen te vinden. De eerste vindt u naast het station en de tweede naast restaurant de Generaal aan de overkant van het spoor. Mocht u graag op ons eigen terrein naast de vergaderlocatie willen parkeren, dan is dit mogelijk tegen een kleine meerprijs. U kunt hiervoor contact opnemen met info@villaamalia.nl.

Vergaderruimte huren in Amersfoort met catering

Voor uw zakenlunch of -diner kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Dit wordt op aanvraag verzorgd door onze partner SomeFood Catering. ​
Lees meer over catering

Historie van Villa Amalia

Villa Amalia is een prachtige monumentale villa, direct gelegen tegenover het station van Baarn. Prins Hendrik, broer van koning Willem III, erfde in 1865 een prachtig stuk grond waar hij in 1873 het ‘Amaliaplantsoen’ liet aanleggen. Genaamd naar zijn in 1872 overleden gemalin Amalia van Saksen-Weimar. In 1847 heeft Prins Hendrik de grond, dat toen de naam ‘Amaliapark’ kreeg, in erfpacht uitgegeven aan particulieren voor het plaatsen van villa’s. Hier werd ‘Villa Amalia’ als eerste huis aan gebouwd door bouwkundige Dirk Limper. Lees meer over de historie van Villa Amalia.

Souterrain Verdieping 1
Vergaderruimte huren Amersfoort

Vergaderruimte huren

Op zoek naar een stijlvolle vergaderruimte of vergaderlocatie? Zowel met openbaar als eigen vervoer goed bereikbaar?

Lees verder
Vergaderruimte huren Midden Nederland

Kantoorruimte huren

Zoekt u een kantoorruimte of kantoorunit voor permanente huur? Centraal gelegen en met een aantrekkelijke huurprijs?

Lees verder