villaamalia
vergaderruimte-huren-3
bedrijf
beamer
blocknote
historie-1

Vergaderen in vorstelijk Baarn bij Villa Amalia

Zoekt u een vergaderruimte in Baarn? Wat dacht u van het mooie Villa Amalia? Op loopafstand van het station, gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en met lichte en ruime vergaderruimtes. Laat u verwelkomen in het mooie Baarn voor een vruchtbare bijeenkomst.

Een vergaderzaal in Baarn huren

Villa Amalia biedt ruime vergaderzalen, waar u terecht kunt met 4 tot 70 personen. Wij vinden elke vergadering maatwerk. Daarom kunt u bij ons precies laten weten wat uw specifieke wensen zijn. Kiki Hagethorn neemt u vervolgens alle zorg uit handen. De vergaderruimtes kunt u voor een hele dag of dagdeel huren. We zetten de vergaderzaal in de opstelling van uw keuze en verzorgen, indien gewenst, ook de catering voor u. Dat kan een uitgebreide lunch zijn of een kleine borrel na afloop. Er zijn in de vergaderzalen altijd verschillende audiovisuele hulpmiddelen beschikbaar en er staat koffie, thee en fris voor u klaar.

Vraag een offerte aan

Parkeren en bereikbaarheid Villa Amalia

Villa Amalia is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer gemakkelijk te bereiken. Ons monumentale pand bevindt zich recht tegenover het station van Baarn en binnen 5 minuten bent u vanaf onder andere de A1 bij ons pand. En wilt u bij ons parkeren? Dankzij de 2 grote openbare parkeergelegenheden is dat geen probleem.

Meer weten over onze bereikbaarheid?

 

Souterrain Verdieping 1
Vergaderruimte-huren-in-Baarn

Vergaderruimte huren

Op zoek naar een stijlvolle vergaderruimte of vergaderlocatie?
Zowel met openbaar als eigen vervoer goed bereikbaar?

Lees verder
Vergaderruimte huren Midden Nederland

Kantoorruimte huren

Zoekt u een kantoorruimte of kantoorunit voor permanente huur? Centraal gelegen en met een aantrekkelijke huurprijs?

Lees verder