villaamalia
vergaderruimte-huren-3
bedrijf
beamer
blocknote
historie-1

Vergaderruimte huren in ‘t Gooi

Vlakbij de bosrijke omgeving van het Gooi ligt Villa Amalia in Baarn. U kunt hier een van onze vergaderruimtes huren voor een inspirerende vergadering of andere bijeenkomst.

Vergaderruimtes nabij het Gooi

Villa Amalia ligt in het vorstelijke plaatsje Baarn, vlakbij Hilversum. U bereikt ons pand gemakkelijk met het openbaar vervoer of met de auto. We hebben verschillende vergaderzalen die geschikt zijn voor tot 70 personen. Wij zetten de juiste opstelling voor u klaar en u kunt beginnen met uw belangrijke vergadering, presentatie of training!

In elke vergaderzaal staat er thee, koffie en fris om te nuttigen tijdens de bijeenkomst. Daarnaast zijn verschillende audiovisuele hulpmiddelen beschikbaar. De vergaderzalen zijn te huur voor een hele dag of een dagdeel.

Wat wenst u nog meer?

Bij Villa Amalia verzorgt Kiki Hagethorn het verhuur van de vergaderzalen. Ze regelt alles voor, tijdens en na uw komst. Wilt u bijvoorbeeld uitgebreid lunchen? Of juist een snelle hap? Dan kunt u bij ons ook catering laten verzorgen. Elke offerte die Kiki opstelt is aangepast aan uw wensen. Binnen 2 werkdagen kunt u een offerte op maat verwachten.

Vraag een offerte aan

Souterrain Verdieping 1
Vergaderruimte huren 't Gooi

Vergaderruimte huren

Op zoek naar een stijlvolle vergaderruimte of vergaderlocatie?Zowel met openbaar als eigen vervoer goed bereikbaar?

Lees verder
Vergaderruimte huren Midden Nederland

Kantoorruimte huren

Zoekt u een kantoorruimte of kantoorunit voor permanente huur? Centraal gelegen en met een aantrekkelijke huurprijs?

Lees verder