villaamalia
vergaderruimte-huren-3
bedrijf
beamer
blocknote
historie-1

Grote vergaderruimte huren

Voor een productieve vergadering heeft u een aantal zaken nodig. Te beginnen bij een inspirerende locatie en een vergaderzaal van alle gemakken voorzien. Bij Villa Amalia in Baarn nemen we dit van u over. Van de opstelling, tot de catering en alle overige wensen.

Huur de grote vergaderruimte bij Villa Amalia

Heeft u een grote vergadering of presentatie gepland? En zoekt u hiervoor een geschikte ruimte? Onze grootste vergaderzaal is afhankelijk van de opstelling geschikt tot 70 personen. Een lekker bakje koffie of thee tussendoor? Geen probleem. In de grote vergaderzaal vindt u namelijk een koffiecorner met eveneens thee en frisdrank.


U wilt zich tijdens de vergadering vooral richten op waarvoor u bent gekomen: belangrijke zaken bespreken, brainstormen, nieuwe ideeën opdoen. Daarom huurt u niet alleen bij ons de vergaderruimte, maar maken wij het u op alle vlakken zo makkelijk mogelijk. Had u een andere opstelling in gedachten? Heeft u extra wensen? Kiki en haar team helpen u graag.

Vraag een offerte aan 

Wilt u de grote vergaderruimte huren?

Onze grootste vergaderzaal van ruim 100 m2 is voor een hele of halve dag te huur. De vergaderzaal beschikt over een audiovisuele apparatuur, waaronder een beamer/scherm en geluid. U kunt tijdens de vergadering ook gebruik maken van catering. 

En wilt u een zakenlunch, borrel of diner voor, na of tijdens uw vergadering? Wij verzorgen dit voor u in ons Café Amalia.

De zaal kan worden opgesteld in:

Een U-tafel tot 30 personen.

Een theateropstelling tot 70 personen.

Een cabaretopstelling tot 40 personen.

Mocht u een andere opstelling wensen, dan kan dit uiteraard in overleg. 

 

  • villa amalia 13
  • Villa Amalia 20

vergaderruimte huren

Vergaderruimtes

Een halve/hele dag één van de board-rooms reserveren met verschillende opstellingen, van theateropstelling,

Lees verder
Vergaderruimte huren Midden Nederland

Permanente verhuur

Organisaties kunnen één of meerdere ruimtes huren voor permanent gebruik. Deze ruimtes zijn afsluitbaar en alleen

Lees verder