villaamalia
vergaderruimte-huren-3
bedrijf
beamer
blocknote
historie-1

Kleine vergaderruimte huren

Zoekt u een fijne ruimte om te vergaderen met een kleine groep? De kleinere vergaderzalen van Villa Amalia in Baarn zijn ideaal als u met 10 personen of minder een succesvolle vergadering wilt houden.

Alles wat u nodig heeft voor een succesvolle vergadering

Bij Villa Amalia maken we het u graag makkelijk. In onze kleine vergaderzaal of boardroom kunt u met maximaal 10 personen vergaderen. Er staat een vaste grote vergadertafel, luxe vergaderstoelen en een flip-over. Daarnaast kunt u gebruikmaken van wifi, koffie, thee, water en verschillende frisdranken. Wilt lunchen, borrelen of dineren? Wij regelen graag de catering voor u. Vraag een offerte aan

De bereikbaarheid van Villa Amalia

Heeft u wel eens overwogen om te vergaderen in de omgeving van het Gooi? Of u nu vanuit Amsterdam, Utrecht of Amersfoort  komt, Villa Amalia in Baarn is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Ons pand ligt recht tegenover het station en minuten vanaf de snelweg. Waar vindt u Villa Amalia?

Wilt u een van onze vergaderruimtes huren?

U kunt een vergaderzaal huren voor een hele of een halve dag. Wilt u alleen vergaderen, of wenst u er een heerlijke lunch of gezellige borrel bij? Neemt u dan vooral contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn, daarom verzorgen wij per aanvraag een op maat gemaakte offerte.

 

  • villa amalia 10
  • villa amalia 11
  • Cafe Amalia 1

vergaderruimte huren

Vergaderruimtes

Een halve/hele dag één van de board-rooms reserveren met verschillende opstellingen, van theateropstelling,

Lees verder
Vergaderruimte huren Midden Nederland

Permanente verhuur

Organisaties kunnen één of meerdere ruimtes huren voor permanent gebruik. Deze ruimtes zijn afsluitbaar en alleen

Lees verder